لوگو سایت دکتر اشجعیلوگو سایت دکتر اشجعیلوگو سایت دکتر اشجعیلوگو سایت دکتر اشجعی
  • خانه
  • خدمات
    • جراحی هیپوسپادیاس
    • جراحی تنگی مجرای ادرار
    • جراحی عدم نزول بیضه
    • درمان فتق کشاله ران
    • درمان فتق ناف در کودکان
    • ختنه در کودکان
    • مشاهده سایر خدمات …
  • مقالات
  • ویدیوهای من
  • رزومه
  • درباره من
  • تماس با ما
  • مشاهده تمامی نظرات
رزرو نوبت
✕
دل درد در کودکان و نوزادان
دل درد در کودکان
آوریل 19, 2023
درمان عفونت کشاله ران در کودکان
عفونت کشاله ران در کودکان
می 20, 2023
فیلتر بر اساس دکتر بهار اشجعی on می 8, 2023
دسته بندی
  • مقالات
برچسب
التهاب الت تناسلی در کودکان پسر
تماس با ما ررزو نوبت اینترنتی
عناوین مقاله ( جهت نمایش سریع) نمایش
1) درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان
2) منظور از التهاب الت تناسلی چیست؟
3) علائم التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان
4) چرا آلت تناسلی کودکمان دچار التهاب می شود؟
5) جراحت:
6) قرمزی آلت تناسلی:
7) چسبندگی آلت تناسلی:
8) پوست ختنه گاه دردناک:
9) بیماری بالانیت در کودکان:
10) تنگی مجرای ادرار در کودکان:
11) بیضه نزول نکرده در کودکان:
12) عفونت ادراری (UTI) در نوزادان پسر:
13) آب آوردن کیسه بیضه (هیدروسل):
14) بثورات سطحی در پوست و بروز خارش:
15) التهاب آلت تناسلی در کودکان را چگونه تشخیص دهیم؟
16) راه های پیشگیری از ابتلا کودک یا نوزاد به التهاب آلت تناسلی
17) چطور از تشدید التهاب آلت تناسلی در کودکان پیش از ختنه جلوگیری کنیم؟
18) بهترین راه درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان
19) برای تشخیص و درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان به کدام پزشک مراجعه کنیم؟
20) سوالات متداول درباره اتهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان

درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان

این محتوا در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۸ بروزرسانی شده است.

التهاب آلت تناسلی در کودکان یکی از رایج‌ترین اختلالاتی است که منجر به بروز درد، سوزش و گاهی خارش این عضو می‌شود. التهاب آلت تناسلی مختص به محدوده سنی خاصی نبوده و می‌تواند نوزادان، کودکان و حتی بزرگسالان را نیز به خود درگیر کند. توصیه ما و جوامع پزشکی بر این است که به محض مشاهده علائم التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان خود، به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا اقدامات لازک برای رفع التهاب در ناحیه تناسلی فرزندانتان را در پیش بگیرید.

اگر به تازگی شاهد التهاب آلت تناسلی در فرزندان خود بودید و یا می‌خواهید بدانید که چه بیماری‌های منجر به بروز التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌شود، به شما پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. همچنین اگر سوال و ابهامی در این باره دارید می‌توانید در کامنت‌های همین صفحه با ما در میان بگذارید. دکتر بهار اشجعی در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.

منظور از التهاب الت تناسلی چیست؟

التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان پسر، عارضه‌ای است که موجب بروز درد، تورم و خارش در ناحیه تناسلی می‌شود. التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان می‌تواند در اثر مجموعه‌ای از عوامل مختلفی مانند عفونت‌ها، محرک‌هایی مانند صابون‌های معطر و شوینده‌هایی که بر روی لباس باقی مانده و یا واکنش آلرژیک اتفاق بیفتد.

از منبع معتبر healthdirect.gov.au درباره التهاب آلت تناسلی در کودکان نقل شده است:

“Penis irritation may refer to itchiness (pruritus), redness, swelling (inflammation), tingling, pain, soreness, discomfort or other symptoms in, on or around the skin of your penis. Penis irritation may occur on the glans (head) of the penis, the foreskin, or elsewhere.”

“تحریک و التهاب الت تناسلی ممکن است به خارش، قرمزی، تورم بیضه و آلت تناسلی، سوزن سوزن شدن، درد وعلائم دیگر در اطراف و یا روی پوست آلت تناسلی اشاره داشته باشد. التهاب آلت تناسلی ممکن است در سر (کلاهک) آلت تناسلی، پوست ختنه گاه و یا جاهای دیگری رخ دهد.”

علاوه بر این موارد اگر والدین در حفظ بهداشت ناحیه تناسلی فرزندشان دقت و حساسیت کافی را به خرج ندهند، درصد بروز التهاب در ناحیه تناسلی در کودکان و نوزادان پسر افزایش پیدا خواهد کرد.

درصورت مشاهده هرگونه احساس درد، خارش، عفونت و … در ناحیه تناسلی کودک خود با مطب دکتر بهار اشجعی تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: درمان التهاب واژن در دختران

علائم التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان

دلایل بسیار زیادی برای بروز التهاب آلت تناسلی در کودکان وجود دارد که می‌توانند ناراحتی و یا حتی درد آزاردهنده‌ای را برای کودکان به همراه داشته باشد.

معمولا التهاب آلت تناسلی زمانی اتفاق می‌افتد که قبل از ختنه کردن نوزاد، زیر پوست ناحیه حشفه (زیر پوست کلاهک آلت تناسلی) ترشحاتی پنیری شکل و سفید جمع شوند. در این حالت فرزند شما ممکن است با مشکلات زیر مواجه شود:

  • درد
  • سوزش حین ادرار
  • قرمزی آلت تناسلی
  • التهاب کلاهک آلت تناسلی (بالانیت در کودکان)

“ختنه درمانی موثر و توصیه شده از سوی پزشکان برای التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌باشد. اگر فرزند خودتان را به موقع و پیش از بروز ترشحات سفید و پنیری در کلاهک آلت تناسلی ختنه کنید، دیگر درگیر التهاب در آلت تناسلی فرزندتان نخواهید بود.”

بیشتر بخوانید: علائم و نشانه های عفونت واژن در دختران

چرا آلت تناسلی کودکمان دچار التهاب می شود؟

در کنار عفونت و واکنش آلرژیک که موجب بروز التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌شود، علل دیگری نیز موجب بروز این اختلال خواهند شد که عبارتند از:

  1. جراحت:

کودکان و حتی برخی از نوزادان پسر پر انرژی که دائما در حال فعالیت و بالا و پایین پریدن هستند، هر لحظه احتمال آسیب دیدگی اندام‌های مختلف بدن‌شان از جمله آلت تناسلی وجود دارد. آسیب دیدگی و جراحت آلت تناسلی در کودکان ممکن است کبودی و التهاب این عضو را به همراه داشته باشد و اگر دچار پارگی و زخم شود، نیاز به مراجعه فوری به پزشک متخصص کودکان دارد.

بیشتر بخوانید: برگشت ادرار یا رفلاکس ادراری در کودکان را چگونه تشخیص دهیم؟

  1. قرمزی آلت تناسلی:

قرمزی آلت تناسلی در کودکان معمولا در اثر تحریک شدن کودک از طریق لباس و پوشش  او اتفاق می‌افتد که برخی عبارتند از:

  • پوشک ماندن طولانی مدت نوزاد
  • ساییده شدن لباس زیر تنگ کودک به آلت تناسلی
  • باقی ماندن شوینده‌های معطر بر روی لباس‌های کودکان

به منظور رفع این مشکل بهتر است پوشک فرزندتان را در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر عوض کنید، از پوشاندن لباس‌های زیر تنگ و چسبان پرهیز کنید و همچنین از مصرف مواد شوینده قوی و عطری خودداری کنید.

برای درمان قرمزی ناحیه تناسلی در نوزادان پسر خود می‌توانید همین حالا با دکتر بهار اشجعی تماس بگیرید.

  1. چسبندگی آلت تناسلی:

چسبندگی و تو رفتگی آلت تناسلی در کودکان به حالتی گفته می‌شود که در آن آلت تناسلی دفن شده و دچار تو رفتگی شده است. چسبندگی در آلت تناسلی کودکان می‌تواند در اثر ایجاد یک پوست اضافه روی سر آلت به وجود بیاید.

معمولا این عارضه که موجب التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌شود، خود به خود و با گذشت زمان درمان خواهد شد و نیازی به جراحی و بیهوشی نخواهد داشت.

  1. پوست ختنه گاه دردناک:

پوست ختنه گاه همان پوست اضافی روی آلت تناسلی نوزادان پسر است که در ختنه بریده شده و برداشته می‌شود. این پوست از بدو تولد همراه نوزادان پسر بوده و اگر به کمک ختنه برداشته نشود، می‌تواند التهاب و درد در آلت تناسلی کودکان را به همراه داشته باشد.

بیشر بخوانید: ختنه کودکان و نوزادان پسر

  1. بیماری بالانیت در کودکان:

بالانیت در کودکان به نوعی عفونت در کلاهک آلت تناسلی کودکان گفته می‌شود که می‌تواند موجب تورم و التهاب سر آلت تناسلی در کودکان شود.

این عارضه معمولا با درد، قرمزی، سوزش و کشیدگی پوست آلت تناسلی همراه بوده و اغلب مردان و جمعیتی 5 درصدری از کودکان زیر 5 سال رابه خود درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: علائم وجود سنگ کلیه در کودکان چیست؟ + راه های درمان سنگ کلیه در کودکان

  1. تنگی مجرای ادرار در کودکان:

بعد از عمل ختنه در کودکان بخشی از پوست محافظ مجرای ادرار در کودکان برداشته شده و اسید دفع شده از طریق ادرار، موجب بروز سوزش، درد و تنگی کانال ادرار در کودکان و نوزادان خواهد شد.

تنگی مجاری ادرار و عدم دفع کامل ادرار منجر به بروز التهاب آلت تناسلی در کودکان خواهد شد. برای درمان این عارضه توصیه می‌شود تا یک عمل سرپایی در بیمارستان برای رفع تنگی مجرای ادرار صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: درمان تنگی مجرای ادرار در کودکان

  1. بیضه نزول نکرده در کودکان:

بیضه نزول نکرده یا کریپتورکیدیسم به عارضه‌ای گفته می‌شود که در طی آن، بیضه‌های کودک در کانال شکمی باقی مانده و به طور طبیعی سمت پایین حرکت نکند.

تشخیص این عارضه و درمان به موقع آن در کاهش احتمال بروز اثرات آسیب زایی مانند ناباروری و یا سرطان بیضه نقش موثری خواهد داشت. اگر می‌خواهید بدانید بیضه نزول نکرده در کودکان چه شکلی دارد و چطور می‌توان آن را تشخیص داد، مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: عدم نزول بیضه (بالا رفتن بیضه) در کودکان و درمان آن

  1. عفونت ادراری (UTI) در نوزادان پسر:

عفونت ادراری در کودکان معمولا در اولین سال بعد از تولدشان و قبل از ختنه شدن آن‌ها به دلیل تجمع باکتری‌ها در زیر پوست آلت تناسلی اتفاق می‌افتد.

عفونت ادراری ممکن است با علائم زیر همراه باشد که به محض مشاهده این علائم در فرزندتان، باید فورا به بهترین جراح اطفال مراجعه کنید:

  • تحریک و قرمزی آلت تناسلی
  • درد شدید حین دفع ادرار
  • بوی تند و عفونی ادرار
  • بی اشتهایی نوزاد
  • تب

معمولا عفونت ادراری با درمان دارویی و مصرف آنتی بیوتیک قابل درمان بوده و به سرعت بهبود پیدا خواهد کرد.

“بیماری‌های التهابی آلت تناسلی در کودکان، معمولا خطرناک نیستند. اما اگر این بیماری‌ها درمان نشوند و به حال خودشان باقی بمانند، کودکان در آینده با عوارض و خطرات جبران ناپذیری مواجه خواهند شد.”

  1. آب آوردن کیسه بیضه (هیدروسل):

بیماری واریکوسل در کودکان و نوزادان

هیدروسل یکی از بیماری‌های رایج در نوزادان و کودکان پسر است که از تجمع مایع درون کیسه بیضه اتفاق می‌افتد. آب آوردن بیضه معمولا با تورم و التهاب بدون درد و یا عدم احساس بیضه‌ها به دلیل تجمع مایع در کیسه بیضه همراه است.

این عارضه معمولا درد زیادی ندارد و سلامت فرزندان شما را به خطر نمی‌اندازد.

  1. بثورات سطحی در پوست و بروز خارش:

خارش در آلت تناسلی نوزادان ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد و موجب شود تا فرزند شما دائما آلت تناسلی خود را بخاراند و در نهایت با درد و التهاب در این اندام مواجه شود.

اگر التهاب آلت تناسلی در کودکان به علت خارش و بثورات پوستی باشد، بهتر است تا به یک متخصص پوست مراجعه کنید و دلیل بروز خارش‌های پوستی را پیدا کنید.

التهاب آلت تناسلی در کودکان را چگونه تشخیص دهیم؟

تشخیص و شناسایی التهاب در دستگاه تناسلی کودکان و نوزادان پسر سخت نبوده و تنها با یک معاینه دقیق و جزئی، توسط والدین و یا پزشک متخصص اطفال تشخیص داده خواهد شد.

اما پرسش مهمی که به وجود می‌آید این است که “چه علائمی در تشخیص التهاب آلت تناسلی در کودکان موثر است؟”

  • قرمزی پوست اطراف آلت تناسلی
  • وجود برجستگی‌هایی اطراف مجاری ادرار
  • تورم در ناحیه تناسلی کودک (بیضه ها و آلت)
  • وجود ترشحات سفید رنگ در زیر کلاهک آلت تناسلی ختنه نشده
  • بی‌قراری کودک حین دست زدن به آلت تناسلی و یا حتی حین دفع ادرار

اگر مواردی که به آن‌ها اشاره شد در خانه و توسط پدر و مادر کودک تشخیص داده شد، بهتر است برای کسب اطمینان از اینکه چرا آلت تناسلی کودک شما ملتهب شده به بهترین دکتر کودکان در شهر خودتان مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: درمان تنگی مجرای ادرار در کودکان و نوزادان + علت تورم و التهاب بیضه در پسران چیست؟

راه های پیشگیری از ابتلا کودک یا نوزاد به التهاب آلت تناسلی

بیماری‌های التهابی و انواع بیماری‌های بیضه که در نهایت منجر به التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌شوند، می‌توانند برای کودکان بسیار دردناک باشند و در برخی موارد نیز ممکن است بر سلامتی کودکان در آینده اثر منفی بگذارد. به همین دلیل بهتر است تا والدین اقدامات پیشگیرانه از التهاب آلت تناسلی در کودکان را در پیش بگیرند و برای درمان این عارضه وقت بگذارند. 5 توصیه مراقبتی و پیشگیرانه از بروز التهاب آلت تناسلی در کودکان عبارتند از:

  1. از استفاده مشترک از لوازم شخصی خودتان و فرزندتان پرهیز کنید.
  2. بهداشت شخصی فرزندتان را به دقت رعایت کنید و او را هر روز به حمام ببرید.
  3. به جای پوشاندن لباس‌های جذب و تنگ، لباس‌های گشاد و نخی را به او بپوشانید.
  4. به فرزندان خود آموزش دهید تا بعد از استفاده از دستشویی، دستان خودشان را بشویند تا باکتری‌هایی که منجر به التهاب آلت تناسلی شده به دیگر اندام‌ها منتقل نشود.
  5. در صورت مشاهده هر علامتی از التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان خود، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

برای درمان و پیشگیری از التهاب آلت تناسلی در کودکان، همین حالا نوبت خود را رزرو کنید.

چطور از تشدید التهاب آلت تناسلی در کودکان پیش از ختنه جلوگیری کنیم؟

رعایت بهداشت، تمیز کردن و شستشوی اندام تناسلی کودکان از جمله مواردی هستند که در پیشگیری از شدت گرفتن التهاب آلت تناسلی در کودکان نقش دارند.

علاوه بر رعایت بهداشت توصیه می‌شود تا والدین هنگامی که پوشک نوزاد خود را عوض می‌کنند پوست آلت تناسلی را کمی عقب بزنند و زیر آن را شستشو بدهند. چرا که این ناحیه محلی برای رشد باکتری و تجمع ترشحات پنیری و سفید در کودکان و نوزادان پسر می‌باشد.

البته که شستشوی زیر پوست آلت تناسلی کار ساده و آسانی نیست. چرا که موجب تشدید درد و حتی تشدید التهاب آلت تناسلی در کودکان خواهد شد. پس بهتر است تا شستشوی اندام تناسلی کودکان‌تان را با دقت و ظرافت بسیار بالایی انجام دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مطب دکتر بهار اشجعی تماس بگیرید.

بهترین راه درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان

ختنه کردن نوزادان راه چاره‌ای موثر برای درمان و رفع التهاب آلت تناسلی در کودکان می‌باشد. ختنه در کودکان نه تنها هیچ نقشی در تشدید درد و تورم بیضه و آلت تناسلی در کودکان و نوزادان ندارد، بلکه التهاب آلت تناسلی و تمامی مشکلات جانبی آن را برطرف خواهد کرد.

معمولا بعد از عمل ختنه نوزادان در سنین 1 تا 3 ماهگی، هیچ التهابی در ناحیه تناسلی به وجود نخواهد آمد مگر آنکه بیماری‌ها و دلایل دیگری در بروز این عارضه نقش داشته باشند!

“التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان خود را با مراقبت از این اندام حساس و ختنه نوزادان در زمان مشخص، درمان کنید تا فرزندتان به درد نکشد و همچنین به التهاب آلت تناسلی دچار نشود.”

برای تشخیص و درمان التهاب آلت تناسلی در کودکان به کدام پزشک مراجعه کنیم؟

شما می‌توانید برای تشخیص علت بروز التهابات آلت تناسلی در کودکان و نوزادان خود، به یک پزشک حرفه‌ای و باتجربه اطفال مراجعه کنید. دکتر بهار اشجعی یکی از بهترین پزشکان کودک هستند که در حال حاضر در بیمارستان‌های کودکان تهران و همچنین بیمارستان لاله واقع در شهرک غرب مشغول به ارائه خدمات می‌باشد.

ایشان فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی از دانشگاه تهران و همچنین جراحی فوق تخصصی کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. دکتر بهار اشجعی علاوه بر دارا بودن بورد فوق تخصصی جراحی کودکان،  سابقه و مهارتی تکرار نشدنی از درمان و رفع اختلالات کودکان و نوزادان (به خصوص نوزادان پسر) را دارند.

دکتر بهار اشجعی در حال حاضر برای سلامتی فرزندان شما مشغول به ارائه خدمات زیر در بیمارستان‌ها و مطب خودشان می‌باشند:

  • ختنه در کودکان
  • جراحی عدم نزول بیضه
  • درمان فتق ناف در کودکان
  • جراحی هیپوسپادیاس در کودکان
  • درمان تنگی مجرای ادرار در کودکان

برای تعیین وقت نوبت می توانید با شماره‌های قرار داده در سایت تماس بگیرید یا از طریق فرم رزرو نوبت اقدام نمایید.

سوالات متداول درباره اتهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان

التهاب آلت تناسلی در کودکان پسر معمولا در مواقعی رایج است که ختنه انجام نشده باشد. پوست ختنه گاه اگر برداشته نشود، محل خوبی برای رشد قارچ و باکتری بوده و منجر به التهاب آلت تناسلی می‌شود.
التهاب کلاهک آلت تناسلی یا همان بیماری بالانیت در کودکان، موجب درد و قرمز شدن نوک آلت تناسلی شده و ممکن است منجر به درد حین دفع شود.
قرمزی پوست آلت تناسلی ممکن است در اثر تحریکات پوست این ناحیه اتفاق بیفتد و موجب بروز التهاب و تورم در آلت تناسلی کودکان شود.
معمولا التهاب آلت تناسلی در کودکان و نوزادان اگر به دلیل یکی از بیماری‌های التهابی بیضه و یا آلت تناسلی نباشد، خود به خود و با گذشت زمان درمان خواهد شد.
بله. از وازلین می‌توانید به عنوان یک پماد ضد التهاب برای درمان و رفع التهاب آلت تناسلی در کودکان خودتان استفاده کنید.
4.7/5 - (4 امتیاز)
اشتراک گذاری
10

نوشته های مرتبط

آگوست 5, 2023

کودک آزاری


مطالعه بیشتر
انواع بیماری های بیضه در کودکان و نوزادان پسر و درمان آنها
جولای 29, 2023

بیماری های بیضه در کودکان


مطالعه بیشتر
جولای 16, 2023

علت درد کشاله ران در کودکان چیست؟ + بهترین راه درمان


مطالعه بیشتر

4 Comments

  1. ناشناس گفت:
    آگوست 13, 2023 در 9:52 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر پسرمن الان نه ماهه شه ولی یه چند وقتی هست که وقتی پوشاک شو باز میکنم به شدت خودشو می خاراند وقتی نگاه میکنم هیچ علامتی ندارد نه قرمزی نه دانه ایی داره نمیدونم چرا اینقدر خودشو میخاراند دقیقا دستشو میبره بیضه شو میگیره و به شدت میکشه دلیل شو میخواستم بدونم ممنون میشم پاسخ بدین

    پاسخ
    • دكتر بهار اشجعي گفت:
      آگوست 26, 2023 در 9:39 ق.ظ

      باید وضعیت کودک به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد
      بدون معاینه و بررسی نمیشود نظر داد

      پاسخ
  2. ناشناس گفت:
    آگوست 19, 2023 در 11:17 ق.ظ

    پسر من 1سالو هشت ماهشه همش دستوشو میزنه به ناحیه تناسلیش. احساس مینکنم خارش داره که اینکارو انجام میده
    میشه راهنمایی کنید که علت خارش دستگاه تناسلی کودکان پسر چیه و چجوری میتونم سوزششو درمان کنم؟

    پاسخ
    • دكتر بهار اشجعی گفت:
      سپتامبر 9, 2023 در 6:52 ب.ظ

      با سلام ایشون باید معاینه بشن و علت تشخیص داده شده و دارو تجویز گردد

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر بهار اشجعی


  • دارای بورد فوق تخصصی جراحی کودکان و نوزادان
  • عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
مشاهده خدمات پزشک

مطالب تصادفی

  • انواع روش های ختنه کودکان و نوزادان پسر، ختنه با لیزر، حلقه یا جراحی سنتی
  • دیورتیکول مکل در کودکان
  • پولیپ روده بزرگ چیست؟
  • جراحی فتق دیافراگم در کودکان
  • علائم بروز، راه های تشخیص و درمان شقاق در کودکان
برای رزرو نوبت و تعیین وقت ویزیت با ما در تماس باشید | فرم تعیین وقت

درباره دکتر بهار اشجعی


دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

خدمات دکتر بهار اشجعی


  • جراحی فتق کشاله ران در کودکان
  • جراحی فتق ناف در کودکان
  • ختنه در کودکان
  • عدم نزول بیضه در کودکان
  • تنگی مجرای ادرار در کودکان
  • جراحی هیپوسپادیاس در کودکان

راه های ارتباط با ما


  • مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹
  • ۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ | ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

  • بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

  • بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی
  • نوشته‌های تازه

    • درمان بواسیر در کودکان + علت و علائم بواسیر در کودکان
    • درمان آبسه مقعدی در کودکان
    • درمان اسهال در کودکان
    • تالاسمی در کودکان
    • علائم بروز، راه های تشخیص و درمان شقاق در کودکان
    کلیه حقوق متعلق به سایت دکتر اشجعی می باشد.
    طراحی شده توسط آمیناگروپ